آسانسور هیدرولیکی
آسانسور هیدرولیکی با استفاده از نیروی هیدولیکی بین طبقات حرکت می کند. این نوع آسانسور در ساختمان هایی که ارتفاع کمی دارند مورد استفاده قرار می گیرد.
آسانسور هیدرولیک امنیت به نسبت خوبی دارند زیرا در صورتی که برق قطع شود در نزدیک ترین طبقه متوقف می شود. نکته ای که در خرید آسانسور هیدرولیکی وجود دارد این است که نگهداری و نصب این دستگاه کمی پیچیدهتر از سایر آسانسور ها است و نیاز است توسط تکنسین مجرب انجام شود.
آسانسور هیدرولیکی چیست؟
هنگامی که اسانسور های هیدرولیکی می خواهند به سمت بالا حرکت کنند، پمپ هیدرولیک، روغن را به جریان می اندازد و آن را به سمت بالا هدایت می کند تا از این طریق پیستون جک هیدرولیک آسانسور، به سمت بالا روانه گردد.
اما برای پایین امدن اسانسور، شیر برگشت باز شده و روغن به سمت مخازن حرکت می کند و در نهایت پیستون جک آسانسور هیدرولیک را به سمت پایین به حرکت می افتد. در پایین آمدن اسانسور های هیدرولیکی، نیاز به فعالیت پمپ و موتور نخواهد بود.
مزایای استفاده از آسانسور هیدرولیکی
آسانسور هیدرولیکی یا جکی را میتوان بهترین نوع آسانسور از لحاظ ایمنی دانست. که بر پایه سیستم جک هیدرولیک و روغن کار میکند. پاوریونیت، پمپ هیدرولیک، سیلندر و پیستون از دیگر اجزای این بالابر هستند. هر چند که ممکن است، محصول نام برده، در مقایسه با سایر آسانسورها محدودیتهایی از نظر سرعت و پوشش دادن تعداد طبقات داشته باشد، اما در عوض، عملکردی روان دارد و با خطر سقوط مواجه نیست.
یکی دیگر از مزایای آسانسور هیدرولیکی، امکان استفاده بهینه از فضای ساختمان است. این نوع آسانسور را میتوان حتی در آپارتمانهای قدیمی فاقد آسانسور نصب کرد. علاوه بر این میزان مصرف انرژی آسانسور هیدرولیکی، تقریباً صفر است و قابلیت جابهجایی اجسام سنگین را دارد.
در یک بیان کلی میتوان گفت که آسانسور هیدرولیکی، برای هر ساختمانی (از مجتمعهای مسکونی گرفته تا مراکز تجاری و …) مناسب است. به طور خلاصه، آسانسور هیدرولیکی، ممکن است، از نوع کششی، خانگی، شیشهای، دارای یک یا دو جک از زیر یا کنار بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم باشد.
نمونه کار های اسانسور هیدرولیک در فرا بالابر
مشخصات فنی آسانسور هیدرولیکی
- مجهز بودن آسانسور های هیدرولیک به سیستم ضد سرقت بدون نیاز به گاورنر
- نصب این دستگاه در چاله آسانسور هیدرولیکی ارتفاع کمتری دارد.
- عدم نیاز به موتورخانه در بالای چاهک در حین نصب آسانسور هیدرولیکی
- مجهز به کاراسلینگ برای حمل کابین
- بهترین بهره برداری از فضای ساختمانها
- حداکثر 5000 پوند ظرفیت را می تواند تحمل کند
- مؤثر ترین دستگاه برای جابه جایی و وسایل سنگین
- مصرف انرژی صفر
- دارای ضریب اطمینان بالا
- سرعت بالا در جا به جایی
- حرکت سریع و نرم
- قابل تنظیم بودن سرعت آسانسور
فرا بالابر، تولید و نصب انواع بالابر خانگی به همراه بیمه
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.
عملکرد آسانسور هیدرولیکی
انواع آسانسور هیدرولیکی با توجه به روش نصب جک، تعداد جک، نوع و موقعیت آنها
همانطور که تاکنون متوجه شده اید، آسانسور های هیدرولیکی دارای انواع بسیاری هستند که هر کدام از آن ها کاربرد منحصر به فردی دارند. از مهم ترین و بهترین آسانسور هیدرولیکی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- آسانسور هیدرولیکی کششی
- آسانسور هیدرولیکی دو جک در کنار غیر مستقیم
- آسانسور هیدرولیکی دو جک در کنار (آسانسور هیدرولیکی جک از بغل ) مستقیم
- آسانسور هیدرولیک یک جک در کنار غیر مستقیم
- آسانسور هیدرولیک یک جک در کنار مستقیم
- آسانسور هیدرولیک جک در زیر مستقیم
- آسانسور هیدرولیک جک مستقیم
- آسانسور هیدرولیک جک در زیر مستقیم تلسکوپی
- آسانسور هیدرولیک یک جک در کنار مستقیم تلسکوپی
- آسانسور هیدرولیک دو جک در کنار مستقیم تلسکوپی
- آسانسور هیدرولیکی شیشه ای
- آسانسور هیدرولیک خانگی
انواع آسانسور هیدرولیک با توجه به خصوصیات و ویژگی
از لحاظ خصوصیات و ویژگی آسانسور هیدرولیک انواع مختلفی دارند که در زیر آن ها را توضیح می دهیم:
آسانسور هیدرولیک چاهکدار:
در آسانسور هیدرولیک مایع هیدرولیک به داخل سیلندر تزریق میشود و آسانسور به بالا حرکت میکند و زمانی که مایع هیدرولیک از سیلندر خارج میشود، آسانسور به سمت پایین حرکت میکند. این سیلندر به بزرگی یک آسانسور در زیر آسانسور هیدرولیک در چاهکی بالا و پایین می رود.
آسانسور هیدرولیک بدون چاهک:
این آسانسورها همانطور که از نامشان مشخص است چاهک ندارند و برای ساختمان هایی با جو و آب و هوای نا مساعد مانند زمینهای مرطوب، صخرهای و ناپایدار مناسب هستند. برای جابجایی آسانسور بین طبقات، از یک جفت سیلندر استوانهای در دو طرف آسانسور و زیر کابین استفاده میشود. این سیلندرها روی یک کف بتنی محکم نصب میشوند تا به درستی کار کنند.
آسانسور هیدرولیک طنابی:
آسانسورهای هیدرولیک طنابی با آسانسورهای کششی مشابه اند. در این نوع آسانسور، یک طناب از میان چرخ دندهای عبور میکند و پیستون به چرخ دنده متصل شده است. یک سر پیستون به اتاق آسانسور و سر دیگر به انتهای مسیر کشش وصل شده است. این نوع آسانسور بدون نیاز به سیلندر عمل میکند و حداکثر ارتفاع آسانسور هیدرولیک تا 18 متری می تواند باشد. اما ایمنی این نوع آسانسور بسیار پایین است، زیرا بدون حضور گاورنر آسانسور است که در صورت قطع شدن طناب، اتاق آسانسور به سمت پایین سقوط میکند.
آسانسور هیدرولیک بدون اتاق:
این نوع آسانسور بدون اتاق که بر روی کف چاه قرار میگیرد، به عنوان روملس بدون تجهیزات هیدرولیک عمل میکند. کنترلر آن در نزدیکی آسانسور، پشت یک کابینت نصب میشود. هزینه ساخت و نصب آسانسور بدون اتاق، کمتر از سایر انواع آسانسورها است و همچنین نصب آن نیز به مدت زمان کوتاهتری انجام میشود.
انواع آسانسور هیدرولیک با توجه به موقعیت مکانی
آسانسور هیدرولیک دونفره:
این آسانسورها برای منازل و ساختمان های دوبلکس مناسب هستند و ابعاد کوچکی دارند. همچنین این آسانسورهای به فضای کمی برای نصب نیاز دارند.
آسانسور هیدرولیک مغازه(فروشگاهی):
آسانسور مغازه برای جابجایی افراد استفاده می شود.
آسانسور هیدرولیک ویلچر بر:
آسانسورهای ویلچر بر، برای افرادی که توانایی حرکت ندارند و نیازمند استفاده از ویلچر هستند مناسب هست. به دلیل عدم امکان استفاده آسان از ویلچر در هر محیطی، بسیاری از افراد برای جابجایی میان طبقات، از آسانسورهای ویلچر بر استفاده میکنند.
آسانسور هیدرولیک رستورانی:
از این آسانسورها برای رستوران هایی که بیشتر از دو طبقه هستند و به وسیله آن ها غذا و بار در طبقات جابجا میشود استفاده می کنند.
آسانسور هیدرولیک ساده:
آسانسور هیدرولیکی قیمت پایین جزو پرطرفدارترین آسانسورها محسوب میشوند و در بسیاری از مکان ها از آن استفاده می شود.
آسانسور هیدرولیک متحرک:
آسانسورهای متحرک در عین بالا بودن قیمت طرفداران خود را دارند.
کاربرد آسانسورهای هیدرولیکی
آسانسور های هیدرولیکی در مکان های مختلفی از قبیل ساختمان های اداری و مسکونی 2 تا 4 طبقه، بیمارستانهای کوچک، کلینیکها، کارخانجات کوتاه صنعتی،آسانسورهای مسافری و باری، بیمارستان ها، هتل ها، پارکینگ های طبقاتی و مراکز تجاری قابل استفاده هستند.
استفاده از آسانسور هیدرولیکی برای فروشگاههای بزرگ، بیمارستان ها و برجهای مسکونی با طبقات زیاد و ترافیک بالا انتخاب مناسب و درستی نیست.
راهنمای خرید آسانسور هیدرولیک
برای اینکه در ثبت سفارش آسانسور هیدرولیکی مطمن شوید نیاز است نکاتی ضروری را در نظر بگیرید:
- باید در مرحله اول مشخص کنید که برای چه مکانی می خواهید آسانسور هیدرولیکی را نصب کنید.
- حال در ادامه ظرفیتی که افراد می توانند در کابین قرار بگیرند را مشخص کنید
- سپس نوع و جنس کابین را برای آسانسور هیدورلیک را مشخص کنید
- بررسی تعداد طبقاتی که کابین توقف می کند
- بررسی طول مسیر و ارتفاع آن
- و در آخر ثبت سفارش در مجموعه معتبر
سرعت آسانسور هیدرولیک بر اساس استاندارد
سرعت آسانسور هیدرولیکی یک متر بر ثانیه است. به همین دلیل نمی توان از آن برای ساختمان هایی که بیشتر از 1 متر بر ثانیه سرعت لازم دارند استفاده شود.
8 مرحله نصب انواع آسانسور هیدرولیکی
با توجه به اقسام گوناگون آسانسورهای هیدرولیکی و شرایط مختلف حاکم بر ساختمانها، روش نصب نیز متفاوت است؛ بهعنوانمثال نحوه نصب آسانسور هیدرولیک خانگی با آسانسور شیشهای فرق دارد. از طرفی آموزش صفر تا صد اجرای آسانسور، نیاز به مهارت بالایی دارد. بااینحال جهت آشنایی خوانندگان علاقهمند با این فرایند، مهمترین مراحل نصب آسانسور هیدرولیکی را بیان میکنیم.
1. تعیین محل نصب آسانسور
شاید در نگاه اول، نخستین مرحله نصب آسانسور هیدرولیکی، ساده و بدیهی بهنظر برسد؛ درحالیکه این بخش از کار، بسیار مهم است و نیاز به بررسی کارشناسانه دارد. جهت نصب آسانسور در یک بنای در حال ساخت، محل قرارگیری آسانسور، در نقشه ساختمان تعبیه میگردد؛ اما در شرایطی که ساختمان، قدیمی است، باید با بررسی همه جوانب، اقدام به نصب و یا خرید آسانسور نمود.
2. انتخاب نوع آسانسور هیدرولیکی
پس از مشخص کردن محل آسانسور، باید با در نظر گرفتن شرایط ساختمان، نوع آسانسور را انتخاب کرد؛ همچنین بسته به متراژ ساختمان و تعداد افرادی که از آسانسور استفاده میکنند، باید ابعاد و ظرفیت را تعیین نمود. در این مرحله، ارتفاع چاله آسانسور، نوع دربها و سمت بازشوی آنها نیز تعیین میشود. انتخاب مدل، جنس دستگیرهها و سایر مشخصات ظاهری نیز در این مرحله صورت میگیرد.
3. آماده کردن کف چاله آسانسور
در این مرحله، چاله آسانسور با ارتفاع مورد نیاز، آماده میگردد. عمق این چاله، به اندازه اولین محل توقف آسانسور است؛ البته یک فاصله کف تا سطح نیز در نظر گرفته میشود که حدود 190 سانتیمتر است. یک فضای 100 در 60 سانتیمتر نیز برای سرویسکار تعبیه میگردد.
تعبیه محل قرارگیری سیلندر در کف چاهک از جمله کارهایی است که در مرحله آمادهسازی کف چاله آسانسور انجام میگیرد. ناگفته نماند که در این مرحله و پس از بتنریزی، یک فاصله حدود 1.5 متری بین چاه تا کف، برای نصب سینی کابین و سایر قطعات بخش پایینی در نظر گرفته میشود.
4. دیوارکشی چاله آسانسور
معمولاً دیواره چاله آسانسور را با استفاده از سازه آهن میپوشانند؛ تا استحکام لازم را داشته باشد. این سازه را باید با مواد ضد اکسیدشوندگی آهن، پوشش داد.
5. نصب شاسی جک
در این مرحله، حفره جک آماده میشود. این حفره، باید در برابر آب، کاملاً مقاوم باشد؛ چرا که نفوذ رطوبت، باعث خرابی آن شده و در عملکرد آسانسور اختلال ایجاد خواهد کرد. پس از آمادهسازی حفره، نوبت به نصب شاسی جک میرسد.
6. نصب ریلها و دربهای آسانسور
نصب ریلها، کاراسلینگ و دربها باید با دقت بالایی انجام گیرد. پس از آن لازم است که اطراف دربها، به وسیله مصالحی مانند آجر و بلوک، دیوارچینی شود؛ البته گاهی اوقات از سازهها و پوششهای فلزی نیز استفاده میکنند.
7. برقکشی آسانسور
کابلکشی، نصب تابلو برق و سایر اجزای الکترونیکی، کارهایی هستند که در این مرحله انجام میشوند. در نهایت باید سقف چاه، با بتن و آرماتور بسته شود.
8. اخذ مجوز و آزمایش آسانسور
از آنجا که ایمنی آسانسور، بسیار مهم است و با جان انسانها ارتباط دارد، لازم است که قبل از اتمام کار نصب (قبل از بستن سقف چاهک) مجوزهایی برای راهاندازی و استفاده از این وسیله اخذ گردد. در پایان کار نیز تست و آزمایش آسانسور از نظر سرعت و ایمنی توصیه میشود.
بررسی قطعات آسانسور های هیدرولیکی
پیش از آن که بخواهید به خرید آسانسور هیدرولیک بپردازید، لازم است اجزای آسانسور هیدرولیک را با دقت مورد بررسی تان قرار دهید. در کل، قطعات این نوع از اسانسور ها به سه دسته هیدرولیک، الکترونیکی و مکانیکی تقسیم می شوند که در ادامه تمامی آن ها را ذکر خواهیم کرد:
- جک اسانسور هیدرولیک
- روغن هیدرولیک
- شلنگ هیدرولیک
- پاوریونیت اسانسور هیدرولیک
- کابین اسانسور
- روغندان
- بافر چاه مخصوص اسانسور
- ریل اسانسور
- درب کابین
- سیم بکسل
- جعبه سه فاز
- سنسور های چشمی
- جعبه ریویزیون
- شاسی فرمان کابین
- تابلو فرمان اسانسور
- میکروسوییچ ها
تمامی قطعات ذکر شده در بالا، می توانند در حرکت اسان تر اسانسور های هیدرولیکی نقش داشته باشند و در صورت خراب شدن هر یک از قطعات؛ می توانید به راحتی قطعات یدکی مناسب را جایگزین آن ها نمایید. همچنین برای دریافت قیمت قطعات آسانسور هیدرولیک می توانید با شماره تماس های درج شده تماس بگیرید.
انواع موتور آسانسور هیدرولیکی
دو نوع موتور برای آسانسور های هیدرولیکی به کار می رود:
1. موتورهای مستغرق که در داخل روغن قرار می گیرد و برای ساختمان های مرتفع استفاده می شود.
2. موتورهای خشک یا هواخنک که به صورت خشک کار می کنند. که برای ساختمان های کم ارتفاع به کار می روند.
آسانسورهای هیدرولیک در ساختمانهای صنعتی و کارخانهها
آسانسورهای هیدرولیک در صنعت و کارخانهها برای جابجایی کالاهای سنگین و حجیم بسیار کارآمد هستند. این آسانسورها ظرفیت باربری بالا، قابلیت طراحی مناسب برای بارهای مختلف، عملکرد دقیق و سریع، و امنیت بالایی دارند. آسانسورهای هیدرولیک با جک مستقیم در صنعت جابجایی بارهای سنگین و مواد اولیه مورد استفاده قرار میگیرند، مانند کارخانجات تولیدی و محیطهای سخت مانند معادن و بنادر.
محل قرارگیری موتور آسانسور هیدرولیک کجاست؟ (نقشه آسانسور هیدرولیک)
کنار مخزن پاور یونیت یا در بالای آن قرار میگیرد.
آسانسورهای هیدرولیکی، مانند آسانسورهای کششی، بسته به محل قرارگیری سیستم محرکه، نامگذاریهای مختلفی دارند. در برخی از آسانسورهای هیدرولیک، سیستم انتقال نیرو به صورت ترکیبی از هیدرولیک و کششی طراحی و اجرا میشود.
در نهایت، موتور و تجهیزات نصب شده در آسانسورهای هیدرولیکی را نمیتوان به طور قطعی تعیین کرد و بسته به هر نوع آسانسور، طراحی و فضای نصب میتوانند متغیر باشند.
حداکثر ارتفاع آسانسور هیدرولیک چقدر باید باشد ؟
آسانسور هیدرولیک، نمونه بسیار رایجی از تجهیزات بالابر است که مزایای زیادی دارد. از جمله ویژگی های این آسانسور می توان به ایمنی بالا، درصد خرابی پایین، حرکت روان و سر و صدای کم اشاره کرد؛ البته آسانسور مذکور، محدودیت هایی نیز دارد.
به عنوان مثال به محدودیت ارتفاع آسانسور هیدرولیک اشاره می کنیم؛ به تبع این مسئله، محدودیت هایی برای ارتفاع چاه و چاله آسانسور نیز ایجاد می شود. اگر می خواهید به پاسخ پرسش حداقل و حداکثر ارتفاع آسانسور هیدرولیکی چقدر است، برسید، تا انتهای مقاله، ما را همراهی کنید.
محدودیت های ارتفاعی آسانسور هیدرولیک
یکی از فاکتورهای تامین کننده امنیت هر آسانسور، ارتفاع آن است. حداقل و حداکثر ارتفاع آسانسور هیدرولیک تا حدودی به نوع آن بستگی دارد.
به طور کلی برای آسانسورهای دارای جک مستقیم با محدودیت 22 متر مواجه هستیم و برای آسانسورهای مجهز به جک غیر مستقیم، این محدودیت به 28 متر می رسد. حداقل ارتفاع برای آسانسور هیدرولیکی را نیز 20 متر دانسته اند.
شایان ذکر است که ارتفاع کابین آسانسور هیدرولیک، باید کمتر از 2 متر باشد. معمولاً این ارتفاع را 195 سانتی متر در نظر می گیرند.
آنچه بیش از هر چیز اهمیت دارد، یکدست بودن ابعاد و ارتفاع کابین است؛ به عبارت دیگر هیچ چیز نباید باعث کاهش ارتفاع استاندارد گردد؛ به عنوان مثال پوشاندن کف کابین یا نصب چراغ در سقف آن باید به گونه ای انجام گیرد که از ارتفاع کابین آسانسور چیزی کم نشود.
ارتفاع چاله آسانسور هیدرولیک
آنچه در قسمت قبل بیان شد، مربوط به ارتفاع کل چاه آسانسور و ابعاد کابین آن بود. در ایجا قصد داریم، توضیحاتی در خصوص ارتفاع چاله آسانسور هیدرولیک ارائه دهیم.
قبل از هر چیز باید بیان کرد که منظور از چاله یا چاهک، همان فاصله بین کف چاه آسانسور و زیره کابین است؛ به عبارت دیگر مسافت بین عمیق ترین نقطه چاه با اولین ارتفاع توقف آسانسور، چاله نامیده می شود.
لازم به ذکر است که استاندارد بودن ارتفاع چاهک آسانسور هیدرولیکی، فوق العاده مهم است؛ زیرا اولاً تجهیزاتی مانند جک و ضربه گیر در این قسمت قرار می گیرند؛ ثانیاً چاله آسانسور مکانی است که در هنگام سرویس یا تعمیر آسانسور، مورد استفاده قرار می گیرد؛ بنابراین در صورتی که ارتفاع چاله، مناسب باشد، در صورت حرکت ناگهانی یا سقوط آسانسور، فرد تعمیرکار، آسیب نمی بیند.
حداقل ارتفاع چاله آسانسور هیدرولیکی را بین 1.40 تا 1.50 متر دانسته اند؛ اما بسته به شرایطی مثل ابعاد، ظرفیت و نوع آسانسور، این عدد به بالاتر از 2.50 متر نیز می رسد.
در این حالت، دو درب نیز برای چاهک، تعبیه می شود. ابعاد چاله باید 10 سانتی متر از ابعاد آسانسور بیشتر باشد. علاوه بر اینها فاصله بین زوایه قائمه کف چاهک و پایین ترین قسمت کابین نیز حدود 50 سانتی متر است.
استانداردهای مربوط به چاله آسانسور هیدرولیک
سوای از بحث ارتفاع آسانسور هیدرولیک و چاله آن، یک سری استانداردهای دیگر در مورد چاهک آسانسور وجود دارد که باید رعایت شوند. این نکات در زیر آمده اند:
- کف چاله آسانسور، باید صاف و تراز باشد.
- چاهک آسانسور باید مکعبی با ابعاد تقریبی 500*500*1000 میلی متر در یک وجه چاله باشد.
- کف و دیواره های چاهک، باید از نفوذ رطوبت در امان باشند و به درستی عایق شوند.
- همه اجزای فلزی آسانسور که داخل چاهک قرار می گیرند، باید در برابر اکسید شدن مقاوم باشند.
- چاله آسانسور باید مجهز به پریز برق و چراغ روشنایی باشد. این تجهیزات باید در محل مناسب با ایمنی کامل قرار گیرند.
استانداردهای چاله آسانسور
در این مقاله، پس از بیان مهم ترین مشخصات و مزایای آسانسور هیدرولیکی، تلاش نمودیم، محدودیت های ارتفاعی این بالابر را بیان کنیم.
به طور کلی بسته به نوع جک آسانسور، حداکثر ارتفاع آن 22 یا 28 متر است. در مورد چاله آسانسور نیز حداقل و حداکثر ارتفاع 1.40 تا بالاتر از 2.50 متر می باشد.
همان گونه که در متن توضیح داده شد، حداقل و حداکثر ارتفاع آسانسور هیدرولیک در بخش های مختلف، تا حدودی وابسته به مدل آسانسور، ظرفیت و شرایط ساختمان است.
در این راستا باید از افراد متخصص راهنمایی گرفت. به همین دلیل قصد داریم در پایان، مجموعه فرا بالابر را به عنوان یکی از شرکت های برتر نصب و نگهداری انواع آسانسور معرفی کنیم.
این شرکت، بیش از 50 سال سابقه درخشان دارد؛ از صفر تا صد راه اندازی آسانسور مغازه فروشگاهی خانگی و… را بر عهده می گیرد. کلیه مراحل کار، تحت نظارت دقیق کارشناسان انجام می شود؛ این مرکز، کیفیت محصولات و خدمات خود را ضمانت می کند. فرابالابر در زمینه خرید و فروش بالابر و انواع آسانسور فعالیت دارد، شما می توانید جهت ثبت سفارش و دریافت مشاوره رایگان با فرابالابر تماس بگیرید.
قیمت آسانسور هیدرولیکی چگونه تعیین می شود؟
یکی از مهم ترین فاکتور ها برای مشتریان به هنگام خرید اسانسور های هیدرولیک، قیمت آن می باشد. لذا باید بگوییم نمی توان قیمت آسانسور هیدرولیکی خانگی و دیگر انواع ان را به طور قطعی بیان نمود، اما می توان هزینه نهایی آن را تخمین زد.
عوامل متعددی بر روی قیمت بالابر هیدرولیکی و قیمت آسانسور هیدرولیکی کوچک تاثیر می گذارند که از مهم ترین آن ها می توان به کیفیت محصول، نوع اسانسور، برند ، خدمات پس از فروش آن و… اشاره کرد. مشتریان محترم می توانند پیش از خرید و سفارش آسانسور مد نظرشان، به عوامل ذکر شده توجه کنند تا در هنگام خرید، با مشکلات مالی مواجه نگردند. همچنین لیست قیمت آسانسور هیدرولیکی را از مشاوران فروش ما دریافت کنید.
فروش آسانسور هیدرولیکی
شرکت فرا بالابر یکی از بهترین تولیدکنندگان آسانسور هیدرولیک و آسانسور خانگی و اسانسور شیشه ای هیدرولیک، آسانسور هیدرولیکی خانگی است و تمامی خدمات نصب و فروش را با بالاترین کیفیت انجام می دهد. در ادامه به بررسی مزیت ثبت سفارش از این مجموعه را به شما عزیزان بازگو خواهیم کرد.
مزایای خرید آسانسور هیدرولیکی از فرا بالابر
- قیمت مقرون به صرفه
- کیفیت بالا
- ارسال سریع
- طراحی شیک و ساده
- امنیت بالا
- بیمه شدن محصولات ارائه شده
قیمت اسانسور ها با توجه به عوامل مختلفی همچون نوع محصول، تولید کننده آسانسور هیدرولیکی و…. تعیین می گردد.
مجموعه فرا بالابر یک مجموعه معتبر برای خرید اسانسور های هیدرولیکی محسوب می شود.
قطعات الکترونیکی، مکانیکی و هیدرولیکی. قیمت اسانسور های هیدرولیک چگونه تعیین می شود؟
از چه مجموعه ای به خرید اسانسور هیدرولیکی بپردازیم؟
اسانسور های هیدرولیکی از چه نوع قطعاتی تشکیل شده است؟
آسانسور هیدرولیکی با اسانسور های معمولی چه تفاوت هایی دارند ؟
مقاله آسانسور هیدرولیکی سایت شما بسیار مختصر و مفید بود
مقاله آسانسور هیدرولیکی سایت شما بسیار مختصر و مفید بود
جک آسانسور هم برای فروش دارین با آموزشای شما خودم میتونم نصب کنم؟
سلام روزتون بخیر
قیمت موتور هیدرولیک آسانسور چقدر درمیاد اگه خودتون هم برای نصبش تشریف بیارید؟
برای خانه های دوبلکس مناسبه ؟
ایا درست است که میگوسند اسانسور هیدرولیکی فضای کمی را اشغال میکند و درصد خرابی آن کم است .
بهترین وقت اقدام برای چک استاندارد آسانسور هیدرولیکی چه زمانیست؟
سلام ، نصب اسانسور مسافربر با ظرفیت 6نفر چقدر هزینش میشه؟
مقاله عالی و مفیدی بود .
هزینه نصب اسانسور 4 نفره با 4 توقف ، در شهرستان چقدر میشه ؟
هزینه اهن کشی و نصب ستون های اسانسور برای ساختمان 4طبقه چقدر میشه ؟
هزینه نصب اسانسور برای ویلا که 2طبقه دارد و ظرفیتش 2 نفره باشه چقدر میشه ؟
آسانسور هیدرولیکی تحمل چقدر بار رو داره؟؟
آسانسور هیدرولیک زمان نصبش با آسانسور معمولی چقدر اختلاف داره؟