مقالات و دسته بندی ها

صفر تا صد نصب آسانسور

آیا با نصب و راه اندازی آسانسور آشنا هستید؟ صفر تا صد نصب آسانسور یک پروسه سخت و تخصصی است و نیاز به آموزش کامل دارد. اگر شما به تازگی وارد بازار آسانسور شده اید و می خواهید آموزش نصب و راه اندازی آسانسور را بیاموزید، ما در این مقاله به آموزش صفر تا صد نصب آسانسور می پردازیم تا به شکل تخصصی آشنا شوید.

فیلم آموزشی نصب آسانسور

آموزش تصویری نصب آسانسور به صورت زیر می باشد:

نصب آسانسور در 10 مرحله

مراحل و آموزش گام به گام نصب انواع آسانسور فروشگاهی ، خانگی و … شامل موارد زیر می شود:

مرحله 1: آماده‌سازی کف چاله آسانسور

اصلی ترین مرحله نصب آسانسور، تعیین محل نصب آسانسور در ساختمان توسط کارشناس است.

یکی از وظایف اصلی معماران، قرار دادن آسانسور در بهترین جای ممکن در نقشه ساختمان است. کارشناسان و مهندسین شرکت آسانسور فرا بالابر در محل حضور پیدا می کنند و با در نظر گرفتن برخی از شرایط و نقشه ساختمان، یک نقشه از آسانسور تهیه می کنند. اگر می خواهید در داخل خانه تان آسانسور نصب کنید، در امتداد راهرو یا نزدیکی فرود راه پله می توانید آسانسور را قرار دهید. در هنگام نصب آسانسور در راه پله خانه ممکن است یک قسمتی از کمد دیواری یا اتاق شما کنده بشود. اما در نهایت شما آسانسور دارید که به راحتی از طبقه به طبقه دیگر خانه تان به بالا و پایین می روید. آماده کردن ارتفاع تا سطح کف سازی از مراحل نصب و راه اندازی است که این ارتفاع 180 متر تا 190 متر در نظر گرفته می شود. ارتفاع این چاله به نوع آسانسور و مقدار وزنی که باید تحمل کند بستگی دارد. نصاب آسانسور فضای آزاد مربع شکلی موجود به ابعاد ۱۰۰ در ۵۰ در ۶۰ سانتی متر تعبیه می کنند که همان فضای جان پناه که در نحوه نصب آسانسور بسیار حیاتی می باشد. برای اماده سازی کف چاهک لازم است که دیوارکشی نیز انجام شود.

مشاوره تلفنی فرابالابر

  • آنالیز طراحی ساخت آسانسور

چگونگی نصب آسانسور

برای نصب آسانسور از حیاط و آنالیز ظرفیت آسانسور باید پارامتری مانند وزن مسافر را در برای هر نوع، 75 کیلو در نظر بگیرید. پارامترهای فنی آن شامل ارتفاع مسیر، تعداد توقف ،ابعاد چاه کابین و موتورخانه، سیستم کنترل آسانسور، درب های آسانسور ، فاکتور بار و تعداد استارت آسانسور می شود.

  • برآورد پارامتری های سیستم عبوری

بررسی نوع ساختمان شما اینکه مسکونی، تجاری، بیمارستانی و غیره باشد. بررسی اینکه تعداد طبقات جمعیت هر طبقه چقدر است یا تعداد واحدهای ساختمان، طول مسیر حرکت آسانسور، ارتفاع طبقات، تعیین جمعیت در زمان ترافیک و زمان های پیاده و سوار شدن به آسانسور هم باید در نظر گرفته شود. پس از انجام آنالیزهای بالا طراحی آسانسور و تهیه نقشه های اجرایی و عملیاتی طرح ریزی می شود.

  • تعیین فضای مورد نیاز برای نصب آسانسور

فضایی از ساختمان که باید برای مراحل نصب آسانسور در مشاعات و آسانسور بین راه پله در نظر گرفته شود، بسیار مهم است. این فضا شامل سه فضای جداگانه عرضی، عمودی و موتورخانه می شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با نصب اسانسور در حیاط با همکاران ما تماس بگیرید.

  • فضای عرضی

این مقطع برای کابین آسانسور، ریل راهنمای کابین عرض موردنیاز برای درب آسانسور و عرض نیمه اتوماتیک و وزنه تعادل در نظر گرفته می شود.

  • مقطع عمودی

این فضا به ارتفاع چاهک، سقف چاله تا بالای سقف موتورخانه و طول مسیر حرکت آسانسور اختصاص داده می شود.

  • مقطع موتورخانه

فضای موتورخانه آسانسور طبق استانداردهای موجود تا ارتفاع 180 سانتی متری می باشد و معمولا فضای موتورخانه در بالای چاله آسانسور قرار داده می شود.

2- انتخاب آسانسور مناسب

انتخاب آسانسور مناسب از دیگر مراحل نحوه اجرای آسانسور است. آسانسور مناسب از لحاظ سرعت و ظرفیت ترافیکی بر مبنای جدول استاندارد با بهترین ابعاد و اندازه ها توسط کارشناسان فنی انتخاب می شود. هم چنین مقررات EN81 برای میزان فضای مورد نیاز هر مسافر آسانسور کاملا رعایت می شود.

  • فاز اول: انتخاب آسانسور مناسب طراحی تعیین ابعاد چاه، ابعاد موتورخانه آسانسور، ابعاد کابین، تعیین درب ها و سمت بازشو، موقعیت و نوع وزنه تعادل آسانسور می باشد
  • فاز دوم: هم شامل مشخصات فنی قطعات، انتخاب نوع و کیفیت حرکت آسانسور، نوع کاربری و محیط کاربری آسانسور می شود.

3- آماده‌سازی کف چاله آسانسور

در این مرحله کارشناسان ارتفاع تا سطح کف را آماده می کنند. حداقل ارتفاع کف تا سطح معمولا 190 سانتی متر است و به نوع و میزان ظرفیت آسانسور بستگی دارد. در چاله آسانسور یک فضای در ابعاد 60*100 سانتی متر انتخاب می شود که برای سرویس کارهای آسانسور به کار برده می شود و به آن فضای جان پناه نیز گفته می شود. در این مرحله به وسیله بتون مگر 10سانتی متر  و بتون آرمه کف و آرماتوربندی :30 سانتی متر، برای بتون ریزی کف چاهک انجام می شود. زمان لازم جهت استحکام بتون حدود 15 روز می باشد. برای نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی که جان پناه ندارد، بهتر است از سکوی پرتابل فلزی استفاده شود.

بیشتر بخوانید :  از قانون شهرداری برای نصب آسانسور چقدر میدانید؟

بتون ریزی کف چاله به شکل زیر انجام می شود:

  1. آسانسور ۴ نفره حدود ۳۰۰۰ کیلوگرم
  2. آسانسور ۶ نفره حدود ۳۲۰۰ کیلوگرم
  3. آسانسور ۸ نفره حدود ۳۸۵۰ کیلوگرم
  4.  آسانسور ۱۵ نفره حدود ۶۲۰۰ کیلوگرم

4- آهن کشی و نصب ریل آسانسور

آهن کشی آسانسور

آهن کشی سازه فلزی داخل چاهک قرار می دهند تا براکت ها مورد نیاز ریل کابین و ریل وزنه کابین استقرار پیدا کند. این مرحله شامل استقرار اسکلت فلزی و آهنکشی جهت چاهک های آجری ، نصب داربست و تهیه لیست آهن آلات مورد نیاز و تهیه نقشه اجرایی آهنکشی کامل چاهک می شود.

مرحله نصب ریل آسانسور و محاسبات نصب ریل آسانسور یک مرحله حساس است و باید کاملا تخصصی انجام شود. اگر این مرحله به درستی انجام نشود، آسانسور مدام دچار تکان و لرزش خواهد شد. پس مرحله آهن کشی از لحاظ ایمنی بسیار حائز اهمیت است. برای همین تاکید می کنیم که بهتر است نقشه آهن کشی آسانسور حتما توسط مهندسین شرکت ساخت و فروش آسانسور طراحی شود. در صورت وجود هرگونه سوال در رابطه با آهن کشی آسانسور هیدرولیک میتوانید با ما تماس بگیرید.

 

اگر قصد خرید بالابر خانگی دارید، برای دریافت اطلاعات با ما در تماس باشید.

دورچینی درب طبقات

برای کنترل نهایی باید موارد زیر انجام شوند:

  1. اجرای دیوار چینی دور درب ها توسط آجر یا بلوک یا فلزات
  2. پوشش به هر صورتی که انجام می شود نبایستی از لبه داخلی دربها در سمت چاهک بیرون آید و حداقل باید با لبه درب ها همسطح باشد.

5- دیوار کشی اطراف چاهک آسانسور

بعد از نقشه آهن کشی مرحله های زیر به ترتیب شاقول ریزی تعیین صفحه پیلوت و خط تراز و کلاف بندی صورت می گیرد.

صورتی که قبل از آهن کشی انجام نشده باشد، دیوار کشی به اجرا در می آید. در این مرحله سه طرف چاهک آسانسور از اولین توقف آسانسور تا اتاقک موتورخانه بر روی پشت بام به روش های ورق کشی رابیتس بندی و آجر کشی انجام می شود.

6- ایجاد موتورخانه آسانسور

برای نصب موتورخانه آسانسور رعایت برخی از استانداردها بر حسب ابعاد و نقشه اجرایی الزامی است. این استانداردهای شامل موارد زیر می شود:

  • ارتفاع از روی کف تمام شده آخرین توقف تا زیر سقف اطاق موتورخانه نباید کمتر از 6 متر باشد.
  • در اتاق موتورخانه بایستی عرض ورودی حداقل 80 سانتی متر داشته باشد.
  • اتاق موتورخانه آسانسور باید مجهز به پنجره یا هواکش مناسب برای تهویه باشد.
  • در بالای چاهک آسانسور روی سقف موتورخانه ، مناسب برای وزن حداقل 2000 کیلوگرم یک قلاب فلزی نصب شود.
  • دمای موتورخانه همیشه باید بین 5 الی 40 درجه سانتیگراد باشد.
  • چنانچه دو آسانسور در کنار هم قرار دارند باید دریچه (DOOR TRAP) به ابعاد حداقل 100*80 سانتی متر در سقف موتورخانه نصب شود.
  • زیر سقف چاهک در موتورخانه آسانسور های دوتایی ، دریچه ای به ابعاد 500*600سانتی متر برای هر آسانسور قرار داده شود.
  • نصب کپسول آتش نشانی و نصب تابلو برق سه فاز مورد تایید شرکت آسانسور در موتورخانه الزامی است.
  • نصب درب های آسانسور

قبل از پرداختن به نحوه نصب درب در طبقات مختلف آسانسور شما را به انواع درب آسانسور آشنا می کنیم:

مشاوره تلفنی فرابالابر

7- نصب درب های آسانسور

قبل از پرداختن به نحوه نصب درب لولایی آسانسور در طبقات مختلف آسانسور، شما را به انواع درب آسانسور آشنا می کنیم:

انواع درب آسانسور

دو نوع درب در آسانسور نصب می شود. درب کابین برای حرکت کابین آسانسور درب طبقات که در هر طبقه از ساختمان برای آسانسور به صورت ثابت تعبیه شده است. البته درب های آسانسور هر کدام انواع مختلفی دارد. درب اتوماتیک که همزمان با درب کابین آسانسور، درب طبقه نیز باز و بسته می شود.

    درب لولایی یا نیمه اتوماتیک: این نوع درب های طبقاتی شبیه درب های معمولی هستند  و با دست باز و بسته می شوند. درب لولایی آسانسور در هنگام حرکت آسانسور یا نبودن کابین آسانسور قفل است و باز نمی شود.

مرحله نصب درب برای هر طبقه آسانسور

در این مرحله شاقول بندی و تراز بندی و نصب براکت ها به خوبی انجام می شود. در غیر این صورت درب طبقاتی آسانسور به سختی باز و بسته خواهد شد. ما در شرکت فرابالابر با در نظر گرفتن طرح ساختمان نوع درب و رنگ آن را بر طبق سلیقه مشتری نصب می کنیم و با انجام کلیه مراحل نصب درب آسانسور از بروز هر گونه ایراد در درب آسانسور جلوگیری می کنیم.

8- نصب مکانیکی آسانسور

این مرحله هم مرحله حساسی است که خود شامل مراحل زیادی می شود که در ادامه به کلیه مراحل نصب مکانیکال آسانسور از مرحل نصب آسانسور می پردازیم. نصب مکانیکی آسانسور یا نصب مکانیکال از مراحل نصب و راه اندازی آسانسور بوده که خود نیز دارای مراحل زیادی است.

بیشتر بخوانید :  قیمت آسانسور خانگی دو طبقه چقدر است ؟

 از نصب موتور و کابین گرفته تا نصب دیگر تجهیزات و قطعات مانند فلکه هرزگرد و گاورنر، همگی در این مرحله انجام می شوند.

  • نصب موتور آسانسور

نصب جنس باکیفیت و مرغوب در تجهیزات مکانیکال آسانسور خیلی مهم است. موتور آسانسور هم انواع متعددی دارد که بسته به دور موتور توان اسمی و قدرت و وجود گیربکس دسته بندی می شود

  • نصب شاسی موتور

شاسی موتور قطعه فلزی است که موتور و فلکه هرز گرد را روی خود سوار کرده است و به این ترتیب کلیه قطعات مکانیکی روی شاسی موتور وصل می شود. فراموش نکنید که نصب و جوشکاری تخصصی قطعات شاسی موتور هم یک نکته دیگر برای داشتن یک آسانسور هیدرولیکی باکیفیت است که بایستی کلیه استانداردهای لازم در این زمینه رعایت شود.

  • نصب کابین آسانسور

این مرحله از لحاظ ظاهری به زیبایی و شکیل بودن آسانسور کمک می کند. چون کابین آسانسور می تواند شکل های زیبا و مدل های متنوعی داشته باشد و از آن جایی که بیشتر از قطعات مکانیکی دیگر آسانسور به چشم می آید، از اهمیت خاصی برخوردار است. کابین به تجهیزاتی مانند آینه، روشنایی، کف پارکت و موارد این دست تجهیز می شود. البته امنیت کابین هم باید در نظر بگیرید نصب کابین باید کاملا ایمن انجام شود تا مسافران را با اطمینان به طبقات بالا برود و در صورت نصب آسانسور بیرون ساختمان کابین در برابر شرایط محیطی مقاومت لازم را داشته باشد.

  • نصب فلکه هرزگرد آسانسور

در این مرحله کارشناسان شرکت فروش و نصب آسانسور فلکه هرزگرد را برای تعلیق انتقال قدرت موتور و ایجاد فاصله در مرحله نصب  استفاده می کنند. نوع موتور هم خیلی اهمیت دارد و باید مواردی مانند تعداد شیارهای موتور و هرزگرد یا قطر و تعداد آن ها با هم برابر باشد.

  • نصب گاورنر آسانسور

گاورنر قطعه مکانیکی دیگر از آسانسور که برای امنیت مسافران هنگام مشکل یا سقوط آسانسور به کار برده می شود. گاور نر یک ترمز مکانیکی است که از سقوط کابین جلوگیری می کند زمان خطر گاورنر ترمز اضطراری را فعال می کند و کابین را متوقف می سازد.

  • نصب پاراشوت آسانسور

پاراشوت همان ترمز اضطراری است که با گاورنر کار می کند. زمان بروز خطر مثل سرعت بالا یا سقوط گاورنر به پاراشوت دستور توقف می دهد. پاراشوت شامل غلتکی، تدریجی و لحظه ای شده که بسته به نوع و سرعت آسانسور برنامه ریزی و انتخاب می شود.

  • نصب تجهیزات مکانیکی دیگر آسانسور

به جز تجهیزاتی که به آن اشاره کردیم، تجهیزات مکانیکی مانند: سیم بکسل، قلاب سر بکسل، وزنه تعادل، یوک، کابین، کفشک آسانسور، شالتر، بافر، زنجیر جبران و تجهیزات دیگر نصب می شود.

9- برق کشی آسانسور و نصب قطعات الکترونیکی

مراحل نصب انواع آسانسور

مرحله برق کشی یا نصب الکتریکی آسانسور خود شامل مراحل مختلفی می شود که عبارتند از:

  • نصب تابلو فرمان آسانسور

به بورد اصلی و مرکزی آسانسور تابلو فرمان می گویند که از ریزپردازنده های مختلفی ساخته شده است. از طریق این ریزپردازنده ها، سنسورها موقعیت حرکت آسانسور را دریافت کرده و موجب حرکت یا توقف آسانسور می شوند. به طور کلی پردازش دستوراتی مانند کنترل سرعت، کنترل ترمز و سوئیچ ها، کنترل درب کابین و کلیه فرمان ها از طبقات مختلف و داخل کابین برعهده تابلو فرمان آسانسور است.

تابلو فرمان بسته به نوع موتور به انواع تک سرعت و دو سرعته دسته بندی می شود. این نکته را بدانید که تابلو فرمان و موتور بایستی بایکدیگر هماهنگی داشته باشند.

  • نصب تابلو سه فاز

تابلو برق سه فاز، سه فیوز برای امنیت به کشی آسانسور در هنگام نوسانات برق دارد. مهندسین و کارشناسان نصب آسانسور در این مرحله کلیه مهارت خود را به کار می برند. نصب کابل برق سه فاز از محل نصب کنتور آسانسور تا موتورخانه،  نصب سیم ارت آسانسور (EARTH)در این مرحله انجام می گردد.

در تابلو برق سه فاز باید موارد زیر نصب شوند:

  1. سه عدد فیوز ۲۵ A برای آسانسورهای ۴و۶ نفره
  2. سه عدد فیوز ۵۰ A برای آسانسورهای ۸و۱۳ نفره و باری
  3. کلید گردان ۶۳ A
  4. سه عدد چراغ زیگنال
  5. نصب پریز و فیوز مینیاتوری جهت روشنایی موتورخانه 
  6. تعبیه ترموستات جهت تنظیم دمای موتورخانه و فن
  • نصب تراول کابل

کابل آسانسور رابطه ای میان تابلو برق و قطعات الکتریکی کابین آسانسور برقرار می کند. کابل آسانسور با کابین آسانسور به حرکت در می آید برای همین جنس و مرغوبیت این قطعه از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. نحوه نصب تراول کابل آسانسور بسیار تخصصی بوده و باید این کار را به نصاب های حرفه ای بسپارید.

  • نصب تجهیزات الکتریکی دیگر آسانسور

مرحله هایی مانند نصب شستی، شالتر، انکودر، سنسور آهنربایی و جعبه رویزیون شامل این مرحله می شود.

10- اخذ استاندارد نصب آسانسور

مرحله اخذ استاندارد یکی از اصلی ترین و حساس ترین مراحل نصب و اجرای آسانسور است که بایستی حتما توسط شرکت های معتبر صورت بگیرید تاکلیه نکات و استانداردهای ایمنی آن رعایت شود و اخذ استانداردهای لازم توسط شرکت انجام شود.

  • فهرستی از مهمترین استانداردهای ایزو برای نصب آسانسور:

  • ISO 4190-2:2001 = این استاندارد مربوط به نصب آسانسور و بالابرها می باشد.
  • ISO 4190-3:1982 = این استاندارد مربوط به نصب انواع آسانسور هایی است که افراد را حمل می کنند.
  • ISO 4190-5:2006  = این استاندارد مربوط به نصب انواع آسانسورهاست که به بخش کنترل تجهیزات، سیگنال های آسانسور و اتصالات اضافی مربوط است.
  • ISO 7465:2007 = این استاندارد مربوط به آسانسورها و بالابرهای نفربر، راهنمای نصب ریل ها، کابین آسانسور و بررسی ظرفیت حمل می باشد.
  • ISO 8100-1:2019 = این استاندارد مربوط به آسانسورهایی است که ویژه حمل افراد یا کالاها هستند. در این استاندارد، قوانین و مقررات ساخت و نصب آسانسور عنوان شده است.
  • ISO 8100-2:2019 = این استاندارد مربوط به طراحی ساخت و محاسبات و آزمون ها و تست ها و کنترل کیفیت انواع آسانسور ویژه برای حمل افراد و کالاها است.
  • ISO 8100-20:2018 = این استاندارد مربوط به مراحل قانونی نصب آسانسور ها اشاره می کند و طبق استانداردهای امنیتی جهانی بیان شده است. 
بیشتر بخوانید :  چگونه آسانسور را ریست کنیم ؟

تمامی این استاندارها برای مراحل نصب آسانسور هیدرولیک باید رعایت شوند.

به طور کلی مراحل قانونی نصب آسانسور به صورت زیر فهرست می شود:

صفر تا صد نصب آسانسور

  • بازدید کلی از محل برای امکان ‌سنجی 
  • بررسی فضای مورد نیاز برای نصب آسانسور
  • طراحی فضای مناسب برای نصب آسانسور
  • کسب مجوز نصب آسانسور در محل مورد نیاز
  • کسب مجوز نصب از شهرداری
  • تنظیم شرایط منبع برق، کابل کششی و سیم کشی مناسب
  • کسب نقشه دقیقی از محل که با تایید سازمان نظام مهندسی 
  • کسب رضایت همسایگان در نصب آسانسور
  • برنامه ریزی برای بررسی تعمیرات نگهداری دوره ای و فصلی آسانسور
  • قیمت گذاری درست خدمات مربوط به آسانسور

تا به اینجا به آموزش نصب آسانسور پرداختیم. حال فاکتورهای مهم نصب و قوانین نصب آسانسور را شرح میدهیم.

مشاوره تلفنی فرابالابر

فاکتورهای مهم که باید در نصب آسانسور در نظر گرفته شوند

  • امنیت سازه
  • دریافت گواهی استاندارد سازه
  • کیفیت آهنکشی آسانسور
  • نحوه درست و صحیح قرارگیری ریل ها و درب های آسانسور
  • خدمات پس از فروش آسانسور
  • اصالت کالا
  • استفاده از مواد مناسب با توجه به سازه
  • سرویس و نگهداری درست و به موقع سازه
  • بیمه مسافران در صورت تایید کارفرما

رضایت نامه نصب آسانسور

برای ساختمان‌های تازه‌ساز که توسط فرد یا شرکتی در حال ساخت و ساز است، کافی است که رضایت‌نامه نصب آسانسور توسط فرد یا شرکت امضا شود. اما برای ساختمان‌های قدیمی که قصد نصب آسانسور را دارند، لازم است که تمامی مالکین واحدها رضایت‌نامه نصب آسانسور را امضا کنند. با توجه به اینکه فضایی از هر واحد و همچنین قسمتی از فضای راهرو برای نصب آسانسور مورد استفاده قرار می‌گیرد، رضایت مالکین تمامی واحدهای آپارتمان یا ساختمان برای مراحل نصب و راه‌اندازی آسانسور الزامی است.

هزینه نصب آسانسور

هزینه ای که فرد باید برای نصب آسانسور در راه پله و یا قسمت های دیگر از ساختمان های تجاری یا شخصی پرداخت کند با توجه به معیار هایی از قبیل ارتفاع، نوع آسانسور، تعداد افراد مجاز در کابین (هزینه نصب آسانسور سه طبقه با قیمت نصب آسانسور 4 نفره متفاوت است) برند و دیگر موارد تعیین می شود. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با هزینه نصب اسانسور برای هر طبقه با کارشناسان فرا بالابر در ارتباط باشید. معمولا هزینه های زیر جزو هزینه های نصب آسانور در نظر گرفته می شوند:

  • هزینه ی نصب و آماده سازی کف چاله اسانسور 
  • هزینه آهنکشی آسانسور 
  • هزینه نصب ریل ها و درب ها
  • هزینه اجرای مکانیکال و الکتریکال
  • هزینه دریافت گواهی استاندارد و بیمه آسانسور

فرابالابر، بهترین شرکت نصب آسانسور و بالابر

در این مقاله به صفر تا صد نصب آسانسور پرداخته شد. شرکت فرابالابر یکی از بهترین شرکت های فروش و نصب آسانسور است که با بهره گیری از نصاب های حرفه ای می تواند کلیه مراحل نصب آسانسور را به خوبی و با کمک مواد باکیفیت و مرغوب و بر طبق استانداردهای لازم انجام بدهد. با توجه به اینکه آسانسور با جان افراد در ارتباط است، فرابالابر کلیه استاندارهای لازم برای ساخت و نصب آسانسور را با خوبی رعایت می کند برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان برای خرید انواع  آسانسور خانگی ، هیدرولیکی، آسانسور تک فاز، طریقه نصب گاورنر آسانسور، طریقه نصب کفشک آسانسور، طریقه نصب سنسور اسانسور و … کافی است تماس بگیرید.

سوالات دیگران درباره نصب آسانسور در ساختمان

چگونه آسانسور نصب کنیم؟

برای نصب آسانسور کافی است با شماره های ما تماس بگیرید تا کارشناسان شما را از مراحل اجرای آسانسور مطلع سازند.

هزینه نصب آسانسور چقدر است؟

هزینه نصب آسانسور با توجه به نوع موتور، نوع درب انتخابی و نوع ریل متفاوت است.

چرا آسانسور نصب کنیم؟

آسانسور شما را به راحتی به طبقات بالا و پایین می رساند برای همین بهترین راه برای افراد میان سال و پیر و جلوگیری از خستگی بالارفتن از پله ها محسوب می شود.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهی در مورد “صفر تا صد نصب آسانسور

  1. اشرفی گفت:

    نصب صفر تا صد نصب آسانسور همراه با زمان سفارش چقد طول میکشد ؟

  2. مهدی زاده گفت:

    هزینه حمل و نقل کابین اسانسور به عهده خریدار است ؟

  3. رضا گفت:

    سلام مطالب رو خوندم خیلی عالی بود مراحل نصب آسانسور از صفر تا صد رو واضح گفته بودین مرسی ازتون

  4. شفیعی گفت:

    سلام مرسی که آموزش گام به گام نصب آسانسور رو گذاشتین میخواستم بدونم نصب آسانسور در راه پله هم انجام میدین؟

  5. مریم گفت:

    سلام ، رورزتون بخیر ، شما برای شهر های دیگه هم ، خدمات نصب اسانسور ، ارائه میکنید ؟

  6. احسان گفت:

    سلام خسته نباشید نصب اسانسور برای ۸ طبقه با ظرفیت ۶ نفره، شهرک پردیس ، چقدر میشه قیمتش؟

  7. سعید گفت:

    هزینه نصب موتور گیربوکس برای اسانسوری با ظرفیت 4 نفر بررا 5 طبقه چقدر میشه ؟

  8. ساناز گفت:

    قیمت آسانسور گیربکسی 5 ایستگاهی 8 نفره با موتور و ریل اروپایی چقدر میشود ؟

  9. شایان گفت:

    سلام کابین آسانسور خانگی با جنس استیل چقدر هست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *