مقالات و دسته بندی ها

صفر تا صد مراحل اجرای آسانسور هیدرولیکی

صفر تا صد مراحل اجرای آسانسور هیدرولیکی

آسانسور هیدولیکی چیست؟ چه مزایایی دارد؟ مراحل نصب آسانسور هیدرولیکی کدام‌اند؟ اجرای آسانسور هیدرولیکی چقدر هزینه برمی‌دارد؟ اینها مهم‌ترین سؤالاتی هستند که در حوزه اجرای آسانسور پرسیده می‌شوند. در این نوشتار قصد داریم، پس از یک معرفی کوتاه، صفر تا صد نصب آسانسور هیدرولیکی را آموزش دهیم.

 

آموزش نصب آسانسور هیدرولیکی

با توجه به اقسام گوناگون آسانسورهای هیدرولیکی و شرایط مختلف حاکم بر ساختمان‌ها، روش نصب نیز متفاوت است؛ به‌عنوان‌مثال نحوه نصب آسانسور هیدرولیک خانگی با آسانسور شیشه‌ای فرق دارد. از طرفی آموزش صفر تا صد اجرای آسانسور، نیاز به مهارت بالایی دارد. بااین‌حال جهت آشنایی خوانندگان علاقه‌مند با این فرایند، مهم‌ترین مراحل نصب آسانسور هیدرولیکی را بیان می‌کنیم.

 

8 مرحله نصب انواع آسانسور هیدرولیکی

1.تعیین محل نصب آسانسور

شاید در نگاه اول، نخستین مرحله نصب آسانسور هیدرولیکی، ساده و بدیهی به‌نظر برسد؛ درحالی‌که این بخش از کار، بسیار مهم است و نیاز به بررسی کارشناسانه دارد. جهت نصب آسانسور در یک بنای در حال ساخت، محل قرارگیری آسانسور، در نقشه ساختمان تعبیه می‌گردد؛ اما در شرایطی که ساختمان، قدیمی است، باید با بررسی همه جوانب، اقدام به نصب و یا خرید آسانسور نمود.

2.انتخاب نوع آسانسور هیدرولیکی

پس از مشخص کردن محل آسانسور، باید با در نظر گرفتن شرایط ساختمان، نوع آسانسور را انتخاب کرد؛ همچنین بسته به متراژ ساختمان و تعداد افرادی که از آسانسور استفاده می‌کنند، باید ابعاد و ظرفیت را تعیین نمود. در این مرحله، ارتفاع چاله آسانسور، نوع درب‌ها و سمت بازشوی آنها نیز تعیین می‌شود. انتخاب مدل، جنس دستگیره‌ها و سایر مشخصات ظاهری نیز در این مرحله صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید :  نصب آسانسور در کرج

3.آماده‌ کردن کف چاله آسانسور

در این مرحله، چاله آسانسور با ارتفاع مورد نیاز، آماده می‌گردد. عمق این چاله، به اندازه اولین محل توقف آسانسور است؛ البته یک فاصله کف تا سطح نیز در نظر گرفته می‌شود که حدود 190 سانتی‌متر است. یک فضای 100 در 60 سانتی‌متر نیز برای سرویس‌کار تعبیه می‌گردد.

تعبیه محل قرارگیری سیلندر در کف چاهک از جمله کارهایی است که در مرحله آماده‌سازی کف چاله آسانسور انجام می‌گیرد. ناگفته نماند که در این مرحله و پس از بتن‌ریزی، یک فاصله حدود 1.5 متری بین چاه تا کف، برای نصب سینی کابین و سایر قطعات بخش پایینی در نظر گرفته می‌شود.

 

مشاوره تلفنی فرابالابر

4.دیوارکشی چاله آسانسور

معمولاً دیواره چاله آسانسور را با استفاده از سازه آهن می‌پوشانند؛ تا استحکام لازم را داشته باشد. این سازه را باید با مواد ضد اکسیدشوندگی آهن، پوشش داد.

5.نصب شاسی جک

در این مرحله، حفره جک آماده می‌شود. این حفره، باید در برابر آب، کاملاً مقاوم باشد؛ چرا که نفوذ رطوبت، باعث خرابی آن شده و در عملکرد آسانسور اختلال ایجاد خواهد کرد. پس از آماده‌سازی حفره، نوبت به نصب شاسی جک می‌رسد.

6.نصب ریل‌ها و درب‌های آسانسور

نصب ریل‌‌ها، کاراسلینگ و درب‌ها باید با دقت بالایی انجام گیرد. پس از آن لازم است که اطراف درب‌ها، به وسیله مصالحی مانند آجر و بلوک، دیوارچینی شود؛ البته گاهی اوقات از سازه‌ها و پوشش‌های فلزی نیز استفاده می‌کنند.

7.برق‌کشی آسانسور

کابل‌کشی، نصب تابلو برق و سایر اجزای الکترونیکی، کارهایی هستند که در این مرحله انجام می‌شوند. در نهایت باید سقف چاه، با بتن و آرماتور بسته شود.

بیشتر بخوانید :  چرا درب آسانسور بسته نمی شود؟

8.اخذ مجوز و آزمایش آسانسور

از آنجا که ایمنی آسانسور، بسیار مهم است و با جان انسان‌ها ارتباط دارد، لازم است که قبل از اتمام کار نصب (قبل از بستن سقف چاهک) مجوزهایی برای راه‌اندازی و استفاده از این وسیله اخذ گردد. در پایان کار نیز تست و آزمایش آسانسور از نظر سرعت و ایمنی توصیه می‌شود.

 

معرفی آسانسور هیدرولیکی

معرفی آسانسور هیدرولیکی

آسانسور هیدرولیکی یا جکی را می‌توان بهترین نوع آسانسور از لحاظ ایمنی دانست. که بر پایه سیستم جک هیدرولیک و روغن کار می‌کند. پاوریونیت، پمپ هیدرولیک، سیلندر و پیستون از دیگر اجزای این بالابر هستند. هر چند که ممکن است، محصول نام برده، در مقایسه با سایر آسانسورها محدودیت‌هایی از نظر سرعت و پوشش دادن تعداد طبقات داشته باشد، اما در عوض، عملکردی روان دارد و با خطر سقوط مواجه نیست.

یکی دیگر از مزایای آسانسور هیدرولیکی، امکان استفاده بهینه از فضای ساختمان است. این نوع آسانسور را می‌توان حتی در آپارتمان‌های قدیمی فاقد آسانسور نصب کرد. علاوه بر این میزان مصرف انرژی آسانسور هیدرولیکی، تقریباً صفر است و قابلیت جابه‌جایی اجسام سنگین را دارد.

در یک بیان کلی می‌توان گفت که آسانسور هیدرولیکی، برای هر ساختمانی (از مجتمع‌های مسکونی گرفته تا مراکز تجاری و …) مناسب است. به طور خلاصه، آسانسور هیدرولیکی، ممکن است، از نوع کششی، خانگی، شیشه‌ای، دارای یک یا دو جک از زیر یا کنار به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم باشد.

 

مشاوره تلفنی فرابالابر

هزینه نصب آسانسور هیدرولیکی

همانند هر وسیله دیگری، هزینه نصب آسانسور و بالابر هیدرولیکی نیز وابسته به عوامل گوناگونی است. طبیعتاً هر چه تعداد طبقات بیشتر و ابعاد کابین بزرگتر باشد، هزینه نصب، افزایش می‌یابد؛ همچنین قدیمی یا نوساز بودن ساختمان نیز مهم است. به عنوان توضیح بیشتر باید اضافه کرد که نصب آسانسور در فضای بین راه‌پله ساختمان‌های قدیمی، دشوارتر بوده و هزینه بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید :  میدانید ارتفاع چاله آسانسور هیدرولیک چقدر باید باشد؟

یکی دیگر از فاکتورهای اساسی مؤثر بر قیمت نصب آسانسور هیدرولیک، محل قرارگیری جک است؛ نصب آسانسور جک از زیر با عملکرد مستقیم نسبت به آسانسور جک از بغل هزینه بیشتری دارد. علاوه بر اینها عواملی مانند برند سازنده قطعات آسانسور و تزئینات به کار رفته در این محصول نیز بر قیمت آن تأثیر می‌گذارند.

 

بهترین مرکز نصب آسانسور هیدرولیک

بهترین مرکز نصب آسانسور هیدرولیک

شرکت فرا بالابر، پیشینه درخشانی در زمینه نصب انواع آسانسور دارد. این مرکز از صفر تا صد اجرای آسانسور هیدرولیکی (از بررسی مکان گرفته تا طراحی، نصب و راه‌اندازی) را بر عهده گرفته و خدمات پس از فروش بسیار خوبی را نیز ارائه می‌دهد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *