مقالات و دسته بندی ها

حداکثر ارتفاع آسانسور هیدرولیک چقدر باید باشد ؟

حداکثر ارتفاع آسانسور هیدرولیک چقدر باید باشد

آسانسور هیدرولیک، نمونه بسیار رایجی از تجهیزات بالابر است که مزایای زیادی دارد. از جمله ویژگی‌ های این آسانسور می توان به ایمنی بالا، درصد خرابی پایین، حرکت روان و سر و صدای کم اشاره کرد؛ البته آسانسور مذکور، محدودیت هایی نیز دارد.

به عنوان مثال به محدودیت ارتفاع آسانسور هیدرولیک اشاره می کنیم؛ به تبع این مسئله، محدودیت هایی برای ارتفاع چاه و چاله آسانسور نیز ایجاد می شود. اگر می خواهید به پاسخ پرسش حداقل و حداکثر ارتفاع آسانسور هیدرولیکی چقدر است، برسید، تا انتهای مقاله، ما را همراهی کنید.

 

محدودیت های ارتفاعی آسانسور هیدرولیک

یکی از فاکتورهای تامین کننده امنیت هر آسانسور، ارتفاع آن است. حداقل و حداکثر ارتفاع آسانسور هیدرولیک تا حدودی به نوع آن بستگی دارد.

به طور کلی برای آسانسورهای دارای جک مستقیم با محدودیت 22 متر مواجه هستیم و برای آسانسورهای مجهز به جک غیر مستقیم، این محدودیت به 28 متر می رسد. حداقل ارتفاع برای  آسانسور هیدرولیکی را نیز 20 متر دانسته اند.

شایان ذکر است که ارتفاع کابین آسانسور هیدرولیک، باید کمتر از 2 متر باشد. معمولاً این ارتفاع را 195 سانتی متر در نظر می گیرند.

آنچه بیش از هر چیز اهمیت دارد، یکدست بودن ابعاد و ارتفاع کابین است؛ به عبارت دیگر هیچ چیز نباید باعث کاهش ارتفاع استاندارد گردد؛ به عنوان مثال پوشاندن کف کابین یا نصب چراغ در سقف آن باید به گونه ای انجام گیرد که از ارتفاع کابین آسانسور چیزی کم نشود.

مشاوره تلفنی فرابالابر

ارتفاع چاله آسانسور هیدرولیک

آنچه در قسمت قبل بیان شد، مربوط به ارتفاع کل چاه آسانسور و ابعاد کابین آن بود. در ایجا قصد داریم، توضیحاتی در خصوص ارتفاع چاله آسانسور هیدرولیک ارائه دهیم.

قبل از هر چیز باید بیان کرد که منظور از چاله یا چاهک، همان فاصله بین کف چاه آسانسور و زیره کابین است؛ به عبارت دیگر مسافت بین عمیق ترین نقطه چاه با اولین ارتفاع توقف آسانسور، چاله نامیده می شود.

لازم به ذکر است که استاندارد بودن ارتفاع چاهک آسانسور هیدرولیکی، فوق العاده مهم است؛ زیرا اولاً تجهیزاتی مانند جک و ضربه گیر در این قسمت قرار می گیرند؛ ثانیاً چاله آسانسور مکانی است که در هنگام سرویس یا تعمیر آسانسور، مورد استفاده قرار می گیرد؛ بنابراین در صورتی که ارتفاع چاله، مناسب باشد، در صورت حرکت ناگهانی یا سقوط آسانسور، فرد تعمیرکار، آسیب نمی بیند.

حداقل ارتفاع چاله آسانسور هیدرولیکی را بین 1.40 تا 1.50 متر دانسته اند؛ اما بسته به شرایطی مثل ابعاد، ظرفیت و نوع آسانسور، این عدد به بالاتر از 2.50 متر نیز می رسد.

در این حالت، دو درب نیز برای چاهک، تعبیه می شود. ابعاد چاله باید 10 سانتی متر از ابعاد آسانسور بیشتر باشد. علاوه بر اینها فاصله بین زوایه قائمه کف چاهک و پایین ترین قسمت کابین نیز حدود 50 سانتی متر است.

 

استانداردهای مربوط به چاله آسانسور هیدرولیک

استانداردهای مربوط به چاله آسانسور هیدرولیک

سوای از بحث ارتفاع آسانسور هیدرولیک و چاله آن، یک سری استانداردهای دیگر در مورد چاهک آسانسور وجود دارد که باید رعایت شوند. این نکات در زیر آمده اند:

  • کف چاله آسانسور، باید صاف و تراز باشد.
  • چاهک آسانسور باید مکعبی با ابعاد تقریبی 500*500*1000 میلی متر در یک وجه چاله باشد.
  • کف و دیواره های چاهک، باید از نفوذ رطوبت در امان باشند و به درستی عایق شوند.
  • همه اجزای فلزی آسانسور که داخل چاهک قرار می گیرند، باید در برابر اکسید شدن مقاوم باشند.
  • چاله آسانسور باید مجهز به پریز برق و چراغ روشنایی باشد. این تجهیزات باید در محل مناسب با ایمنی کامل قرار گیرند.

 

مشخصات آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیکی با کمک نیروی هیدرولیکی ایجاد شده توسط جک، حرکت می کند و بسیاری از محدودیت های بالابرهای قدیمی را ندارد؛ مثلاً یکی از مزایای آن، قابلیت نصب آسانسور در ساختمان های کم ارتفاع است. آسانسور هیدرولیکی، کمتر دچار خرابی می شود و تعمیر آن نیز راحت تر است.

در اینجا برخی دیگر از ویژگی ها و مزایای آسانسور هیدرولیک را بیان می کنیم:

  • صرفه جویی در مصرف انرژی
  • نیاز به موتورخانه ندارد.
  • دارای ضریب اطمینان و امنیت بالا
  • حرکت نرم و سریع
  • دارای سیستم ضد سرقت
  • استفاده بهینه از فضای ساختمان
  • حداکثر ظرفیت آن 5000 پوند است.
  • امکان جا به جایی وسایل پروزن را دارد.

ناگفته نماند که آسانسور هیدرولیکی انواع مختلفی دارد؛ ممکن است، دارای یک یا دو جک به صورت مستقیم، غیر مستقیم، در کنار یا از زیر باشد. نوع آسانسور بر ابعاد، ارتفاع مجاز و سایر استانداردهای آن تاثیر می گذارد.

مشاوره تلفنی فرابالابر

استانداردهای چاله آسانسور

استانداردهای چاله آسانسور

در این مقاله، پس از بیان مهم ترین مشخصات و مزایای آسانسور هیدرولیکی، تلاش نمودیم، محدودیت های ارتفاعی این بالابر را بیان کنیم.

به طور کلی بسته به نوع جک آسانسور، حداکثر ارتفاع آن 22 یا 28 متر است. در مورد چاله آسانسور نیز حداقل و حداکثر ارتفاع 1.40 تا بالاتر از 2.50 متر می باشد.

همان گونه که در متن توضیح داده شد، حداقل و حداکثر ارتفاع آسانسور هیدرولیک در بخش های مختلف، تا حدودی وابسته به مدل آسانسور، ظرفیت و شرایط ساختمان است.

در این راستا باید از افراد متخصص راهنمایی گرفت. به همین دلیل قصد داریم در پایان، مجموعه فرا بالابر را به عنوان یکی از شرکت های برتر نصب و نگهداری انواع آسانسور معرفی کنیم.

این شرکت، بیش از 50 سال سابقه درخشان دارد؛ از صفر تا صد راه اندازی آسانسور مغازه فروشگاهی خانگی و… را بر عهده می گیرد. کلیه مراحل کار، تحت نظارت دقیق کارشناسان انجام می شود؛ این مرکز، کیفیت محصولات و خدمات خود را ضمانت می کند. فرابالابر در زمینه خرید و فروش بالابر و انواع آسانسور فعالیت دارد، شما می توانید جهت ثبت سفارش و دریافت مشاوره رایگان با فرابالابر تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *